Activiteiten 2018

Datum activiteit: zondag 9 december 2018

Om het jubileumjaar te besluiten organiseerde Het Bezemklokje een literair ontbijt. Zoals steeds zette de keukenploeg haar beste beentje voor… en gesmuld dat er werd. Al het lekkers werd nog extra gekruid door de heemkundige verhalen van Luc Swerts van de heemkundekring van Kasterlee over o.a. zijn tant Anna en zijn tant Emma. 

Datum activiteit: zaterdag 13 oktober 2018 t/m zondag 28 oktober 2018

De tentoonstelling gaf met veel fotomateriaal een overzicht van alle activiteiten die Het Bezemklokje in die tien jaar georganiseerd had. De leden stelden met verwondering vast dat het er zoveel waren. Het café, de jukebox en de diamontage waren echte trekpleisters en veel bezoekers bleven er zitten om met elkaar een ‘woordje te placeren’. 

Datum activiteit: zaterdag 23 juni 2018

Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan ging Het Bezemklokje op zoek naar andere bezems. Ze waren te vinden in het prachtig gerestaureerde art-decogebouw van Eperon d’Or, een voormalige schoenfabriek. Het werd een boeiende, aangename dag van ‘leden ondereen’! 

Datum activiteit: zondag 6 mei 2018

Marc Cornelis, de voorzitter van Het Bezemklokje, gaf een overzicht van de realisaties gedurende het 10-jarig bestaan van de heemkundekring. Veel van onze leden namen plaats aan de feesttafel en zongen uit volle borst mee met de aanstekelige liedjes gespeeld door ’t Heremenieke. Een dubbel lustrum om niet vlug te vergeten! 


Datum activiteit: zondag 4 februari 2018

2018 werd voor Het Bezemklokje een feestjaar. De heemkundekring bestond tien jaar!  De Bezemquiz werd dus een feestquiz met pittige vragen, gezonde competiviteit en nadien heel lekker eten!