Publicaties

Start
Boeken en Ledenbladen
Artikels
Media

Artikels en verslagen - Het Bezemklokje.

Het Bezemklokje publiceert in haar driemaandelijks magazine tal van verschillende interessante artikels en verslagen van activiteiten. In dit digitale archief zijn verschillende artikels en verslagen (volledig of gedeeltelijk) opgenomen. Er wordt onderaan steeds verwezen naar de Editie van het Ledenblad waarin het artikel is opgenomen. Losse nummers van de ledenbladen zijn op aanvraag nog te koop bij het bestuur voor de prijs van 4,00 Euro per stuk. (klik hier voor meer informatie.)

Digitaal Archief.
Doormiddel van de navigatiebalk aan de linkerkant van het scherm is het eenvoudig om tussen de verschillende artikels te navigeren. De artikels zijn ingedeeld per werkingsjaar en kunnen geraadpleegd worden door middel van het dit menu.

Oproep.
Verder is Het Bezemklokje steeds op zoek naar nieuwe interessante onderwerpen en verhalen. Kent u iemand die altijd actief is geweest in onze stad en het jammer zou zijn mocht zijn/haar verhaal en geschiedenis verloren gaan? Heeft u interesse om zelf als gastschrijver een artikel te schrijven voor ons ledenblad? Aarzel niet en laat het ons weten via
info@hetbezemklokje.be.

 

© Dani Bellemans & Het Bezemklokje 2011-2018
laatste wijziging op 25/03/2018