Sponsor worden

Start
Omhoog

 

Sponsors van Het Bezemklokje, Heemkundekring Turnhout.

Dankzij de steun van onze 334 leden en verschillende andere partners kunnen we dagelijks verder bouwen om heemkunde te bewaren, te koesteren en dichter bij onze stadsgenoten te brengen. We zijn zeer blij dat ons werk beloond wordt met de ondersteuning van zo veel leden en vereerd dat onze heemkundekring zijn plaats heeft gevonden in onze stad.

Het blijft onze dagelijkse taak om de kwaliteit van onze organisatie te garanderen.

Het stadsbestuur, Erfgoedcel Noorderkempen, TRAM41 en de Vlaamse Overheid hebben dit initiatief ook weten te  smaken. De afgelopen periodehebben we met hen een goede verstandhouding opgebouwd, waardoor we samen onze missie en onze doelstelling nog beter naar voor kunnen brengen en zo een bijdrage leveren voor onze stadsinwoners en onze leden, ook in de toekomst.

Erfgoedcel Noorderkempen is onderdeel van projectvereniging 'Erfgoed Noorderkempen'. Samen met de Archeologische dienst Antwerpse Kempen (AdAK) ontfermt ze zich over het erfgoed in de regio. Ze steunt Het Bezemklokje zowel bij het realiseren van onze tentoonstellingen als bij de publicatie van ons ledenblad.

Voor de publicatie van dit driemaandelijks ledenblad werkt Het Bezemklokje ook samen met verschillende adverteerders. Interesse om ons hierin te ondersteunen en sponsor te worden ? Klik hier om de informatie te downloaden, of neem contact op met het bestuur via info@hetbezemklokje.be.

Voor alle informatie over onze activiteiten klik hier.

Algemene partners.
 

Dani Bellemans & Het Bezemklokje 2011-2018
laatste wijziging op 20/03/2019